Super enthousiast team met een hoop initiatieven voor de kinderen.

Carlijn vG Carlijn vG
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Buikschuiven, waterstopslagbal en waterpistooltikkertje! - week 36 - 2023

Maandag 4 september

We begonnen deze week met een grote groep kinderen. Maar liefst 39 kinderen kwamen vandaag naar ons op de BSO. Toen alle kinderen waren opgehaald hadden we fruit gegeten. Hierna trokken we met zijn alle naar buiten voor de activiteiten. Door het warme weer was het weer eens tijd voor wat leuke waterspelletjes. Het eerste spelletjes was sponzen tikkertjeDit spel is een van de favoriete spelletjes van onze kinderen! Hierna splitste we de groep in 2. Als eerste activiteit speelde we flessenvoetbal.  Bij dit spel moet je zo snel mogelijk alle flessen omschieten van de andere kinderen. Als tweede activiteit hadden we steen papier schaar estafette. Na de activiteiten mochten de kinderen nog even vrij spelen. Daarna was het tijd voor een koekje en werden de eerste kinderen al weer opgehaald!

 

Dinsdag 5 september

Ook vandaag hadden we een grote groep met 41 kinderen. Toen alle kinderen waren opgehaald van school begonnen we aan ons fruitmoment. Hierna was het tijd voor de Activiteiten. Vandaag stond als eerste activiteit waterpistooltikkertje op het programma. Bij dit spel heb je 2 tikkers met een waterpistool. Als je geraakt word door het water ben je af. Als tweede spelletje speelde we Raak en haal met de watersproeier. Door het warme weer hebben we de waterspellen buiten laten staan. De kinderen konden de rest van de middag met water spelen. Hierna was het tijd om een ijsje te eten en daarna werden de eerste kinderen al weer opgehaald.

 

Woensdag 6 september

Het was weer een heel warme dag vandaag. Om toch een beetje verkoeling te bieden hebben we de buikschuifbaan opgesteld! Maar eerst gingen we met de kinderen lunchen. Na de lunch begonnen we met het ophalen van de kinderen. Toen dit gebeurt was gingen we lekker fruit eten. Hierna was het eindelijk tijd om lekker buik te schuiven. De kinderen vonden dit heel fijn! Na het schuiven gingen we nog gezamenlijk een koekje eten en zat deze leuke dag erop!

  

Donderdag 7 september

Donderdag is bij ons altijd de drukste dag. Dat was vandaag niet anders. We mochten vandaag 45 kinderen verwelkomen bij ons op de BSO. Maar ook voor zo een grote groep verzinnen wij heel leuke activiteiten. Vandaag door de warmte speelden we 1 groot gezamenlijke activiteit. Namelijk het safari spel onder de watersproeier. Hierna mochten de kinderen lekker vrij buiten spelen met water. Na dat de kinderen goed nat waren geworden was het tijd voor een lekker koekje. Wat smaakte dit weer lekker. Na het koekje werden de eerste kinderen al weer opgehaald!

 

Vrijdag 8 september

Vandaag was het weer een kleinere groep van 19 kinderen. We begonnen de dag met kinderen ophalen. Na het ophalen stond het fruit voor de kinderen al klaar. Na het fruit eten gingen we met zijn allen naar buiten. Thijs had de activiteit van vandaag klaargezet. Deze activiteit heet waterstopslagbal. De kinderen vinden dit spel altijd heel leuk. Hierna mochten de kinderen nog allemaal een koekje. Toen stond het weekend al weer voor de deur!

 



Ons team

Guus Dobbelsteen            Vestigingsmanager
Guus Dobbelsteen Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Stijn van der Horst
Stijn van der Horst
Demi Ernest
Demi Ernest
Rik van de Greef
Rik van de Greef
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Levy Klaassen
Levy Klaassen
Jorn Brands
Jorn Brands
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches